PROFIL SYARIKAT

PERNIAGAAN KAMI

OROTROPICOS SDN BHD telah diperbadankan di bawah Akta Syarikat Malaysia 1965. Pejabat utama OROTROPICOS adalah terletak di Malaysia, di tengah-tengah segitiga keanekaragaman biodiversiti emas bumi; Malaysia - Thailand - Indonesia, yang merupakan negara yang mengandungi berjuta-juta flora dan fauna dengan pelbagai khasiat kesihatan.

Kami mengkhususkan diri dalam pembekalan dan sumber bahan-bahan asli untuk industri yang membekalkan MAKANAN KESIHATAN, MAKANAN, PENJAGAAN PERIBADI, KOSMETIK, MINUMAN dan produk-produk PERUBATAN.

KAMI MEMPUNYAI TEAM YANG KUAT DAN DINAMIK UNTUK MENCARI KEPERLUAN PELANGGAN KAMI:

Saintis perubatan kami dengan teliti memaparkan produk semulajadi berdasarkan bukti saintifik dan mengesahkan rawatan tadisi terapeutik iaitu amalan oleh masyarakat setempat untuk generasi akan datang.

Ahli biologi kami akan melakukan pemeriksaan di tapak untuk mengesahkan sumber produk semulajadi.

Pasukan jaminan kualiti kami dengan teliti memilih sumber dan memeriksa pembuatan setiap produk semulajadi untuk melindungi pelanggan kami dalam menjaga kualiti nutrien sambil mengawal pencemaran.

Kami memahami keperluan kualiti pelanggan kami yang mematuhi UN-GHS, OECD, EMEA, FDA, HACCP, ISO22000 dan WHO-GMP / ICH-GMP.


BEKALAN RAMUAN ONE-STOP CENTRE YANG DIBERIKAN ANDA

Pembelian anda dilengkapi dengan yang berikut ditambah nilai SMART:

S ource bermaksud sumber disahkan dari titik asal untuk memastikan flora dan fauna adalah tulen.
Manufacturing bermaksud pemeriksaan pembuatan oleh Pihak Berkuasa Pertanian, Perikanan Makanan atau Kesihatan yang berkaitan untuk mematuhi Amalan Baik (GACP, HACCP, GMP) masing-masing.
Attestation bermaksud pengesahan pensijilan HALAL.

Regulatory bermaksud sokongan teknikal pengawalseliaan disediakan khas untuk kategori produk sama ada kimia industri (UN-GHS), produk makanan (HACCP) dan produk perubatan (WHO-GMP).
Testing bermaksud ujian produk untuk mematuhi keselamatan kimia, keselamatan makanan dan keselamatan perubatan memenuhi standard antarabangsa ISO / IEC 17025 dan OECD-GLP.